Presse


Rosini Caviar kommer på kortet.

Dags dato er der mellem Rosini-Caviar og Restaurant Nerd indgået aftale om brug af Caviar m.m. både i Restauranten og i Provianten.
Det betyder at Rosini-Caviar´s alle 4 typer kommer både på kortet, og samtidige til take-away.
Fremadrettede vil der naturligvis blive samarbejdet om at indfører Rosini´s andre Delikatesser både til restauranten og i vores proviant.


Fadøl i flere varianter fra Gourmetbryggeriet

GourmetBryggeriet blev grundlagt af gourmetkok og restauratør Lars Dietrichsen og brygmester Michael Knoth i foråret 2005.
De første øl Bock² og FinAle var på hylderne i udvalgte butikker fra september 2005.
GourmetBryggeriet’s mission var, at brygge øl til mad og få øllet tilbage på bordet.

GB’s payoff er Øl • Mad • Mennesker – de tre elementer understregede hele filosofien,
at nyde en god øl til maden, i godt selskab. Der udkom på samme tid en dansk kogebog med titlen “Drik øl til…”

Bryggeriet voksede støt, og allerede efter det første år var produktionen øget med mere end 500%,
hvilket gjorde GB til det største danske mikrobryggeri.
Herefter begyndte GB at brygge nye typer af øl og udvikle nye smage, inspireret af tyske,
amerikanske og belgiske øl traditioner.

GB øl fik hurtigt mange fans, der alle havde deres foretrukne øl i
GourmetBryggeriet’s univers af klassiske, krydret samt mørke vinøse øl.

I 2008 blev GourmetBryggeriet 100% ejer af brandet ‘Ølfabrikken’
og der startede de forretningsmæssige forbindelser til Harboe,
i form af løntapningen af dåseøllene til Ølfabrikken.

I 2009 blev GourmetBryggeriet købt af Harboes Bryggeri A/S,
der så muligheden for at udvikle et nyt og moderne mærke med specialøl – men også et brand,
der kunne få Harboes Bryggeri A/S ind på nye markeder med nye kunder og forretningsmuligheder.

Harboes Bryggeri A/S har fortsat GB brandet i sin oprindelige form
og fastholdt filosofien bag Øl • Mad • Mennesker.
I dag, 10 år efter, er GourmetBryggeriet’s produkter stadig tilgængelige
i en række butikker og specialbutikker i Danmark, såvel som i restauranter og på caféer.

GourmetBryggeriet har tidligere samarbejdet med det belgiske bryggeri Het Ankers
og i 2014 genoptog Harboe dette samarbejde og har nu lanceret seks nye øl,
brygget efter 1400-tallets belgiske øl traditioner. Disse øl er tappet i eksklusive 75 cl. flasker med en champagne korkprop.

GB’s 33 cl. og 50 cl. specialøl bliver brygget på Harboes mikrobryggeri i Estland.
I dette lille fleksible bryggeri, har vi samlet al vores ekspertise og erfaring med hensyn til specialøl.
Her fokuseres udelukkende på kvalitet og nye typer af øl, der tilpasses ændringerne i vores madkultur,
ingredienser, smagstendenser, økologi, alkoholprocent m.v.

Deres ambition er at brygge det bedste og bredeste udvalg af specialøl, tilpasset alle kulturer.